CUM ALEGI UN VIN —

Fiecare vin pe care il gasiti în magazinul nostru online este prezentat impreuna cu cei 4 parametrii estentiali pe care trebuie sa ii cunoasteti pentru a face alegerea potrivita si a avea o experienta cat mai placuta.
GRAPES

Soiul de struguri este foarte important atunci cand alegeti un vin și este cel care determina in cea mai mare masura asteptarile de culoare, gust și aroma. La Crama Histria facem vinuri albe, rose și roșii din struguri de vita nobila, atent selectionati.

PAIRING

O asociere potrivita imbunatateste intotdeauna experientei de degustare a vinului. In descrierea fiecarui vin din magazin gasesti si recomandarea noastra de asociere cu un fel de mancare care scoate in evidenta calitatile vinului.

SERVING
Fiecare vin se comporta diferit in functie de temperatura la care este servit. Desi nu este o reteta universală si uneori depinde de preferintele personale, degustatorii recomanda temperatura optima de servire pentru fiecare vin de la Crama Histria.
ALCOHOL
Concentratia alcoolica influenteaza mult perceptia vinului. Gustul alcoolului este ușor intepator și iti incalzeste palatul. In functie de cantitatea de alcool gustul vinului va prelua aceste caracteristici senzoriale creand experiente diferite.
DIRECT DIN CRAMA —
Deoarece vrem sa te bucuri de calitatea vinurilor noastre am luat toate masurile ca ele sa fie depozitate in conditii optime de temperatura si umiditate si sa ajunga la tine nealterate si in cel mai scurt timp. Gasesti mai jos toate informatiile despre cum comanzi, conditiile de livrare si alte informatii utile.
SCRISOARE CĂTRE CLIENT

Stim ca timpul tau este important, de aceea ne adaptam stilului tau de viata. Suntem o crama ce vinde vinuri online, vinuri romanesti presarate cu aromele dobrogene. Stim ca uneori esti pe fuga, si de aceea, poti intra oricand in magazinul online de vinuri al Cramei Histria si alege conform dorintelor tale. Oferta noastra este variata, poti alege vinuri rose – si vei fi incantat de culoarea si aroma lor deosebita, vinuri rosii sau vinuri albe, fiecare insotite de recomandari culinare.

Avem pentru tine pregatite vinuri selectate, vinuri de calitate, frumos aranjate si ambalate in oferte si promotii. Iar daca vrei sa surprinzi pe cineva drag, alege un vin bun, iar noi il livram acolo unde doresti tu, fiecare sticla din vinurile de vanzare fiind ambalata individual. Cele mai bune vinuri din magazinul online al Cramei Histria asteapta sa le selectezi in functie de soiuri de vin, in functie de culoare, astfel incat cautarea sa dureze putin.

Fiind o crama de top avem program non stop, de aceea nu trebuie sa iti faci probleme ca nu vei avea timp pentru shopping. Sticle de vin avem pentru tine; incepe cu un vin alb si continua cu ceea ce vrei tu.

Magazinul online al Cramei Histria este deschis pentru tine oricand!

CUM CUMPERI
TERMENI ȘI CONDITII
Termeni si conditii Compania care administreaza acest site este S.C. Viticola S.A., înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2877/1991 si având Codul Unic de Înregistrare: RO2428926. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
 • Dreptul de autor Întregul continut al site-ului – imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Viticola S.A. si a furnizorilor sai ai este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Viticola S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice probleme sau sesizari legate de drepturi de proprietate intelectuala ne puteti contacta la adresa noastra de e-mail: contact@cramahistria.ro
 • Accesul la informatiile de pe site S.C. Viticola S.A. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Viticola S.A. fara acordul prealabil scris al acesteia. Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, în ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, Furnizorul îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.
 • Limitarea raspunderii pentru produse si servicii Produsele si serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producator si, de asemenea, în limita stocului disponibil. S.C. Viticola S.A. nu ofera nicio garantie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. Viticola S.A. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. Viticola S.A. si furnizorii sai îsi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit în colaborare strânsa cu reprezentantii marcilor respective în România. Din acest motiv, S.C. Viticola S.A. nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. S.C. Viticola S.A. nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defecte si prejudiciul moral adus clientului revin în sarcina producatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Viticola S.A. oricarui client în cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de S.C Viticola S.A. de la acest client. Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de vointa si a contractului de vânzare cumparare se face în momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce însoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vânzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu S.C. Viticola S.A., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica încheierea contractului la distanta.
 • Limitarea raspunderii pentru preturi Preturile prezentate includ TVA (19%), însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Limita minima de pret pentru o comanda este de 29 de RON la care se pot adauga costurile de transport.
 • Limitarea raspunderii pentru livrare Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde în România. S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lânga tariful perceput S.C. Viticola S.A. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostinta clientului în momentul confirmarii comenzii. S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Viticola S.A. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii românesti. Clientul va fi contactat de catre firma de curierart, cu care S.C. Viticola S.A. va avea contract la momentul livrarii comenzii. S.C. Viticola S.A. va transmite firmei de curierat intervalul in care clientul doreste livrarea comenzii, daca acesta a fost notat in comanda efectuata de client. S.C. Viticola S.A. nu isi asuma raspunderea de respectarea termenului solicitat de client, acesta depinzand in totalitate de firma de curierar si itinerariul de livrare al acesteia.
 • Limitarea raspunderii pentru plata Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul ca în anumite cazuri sa solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Viticola S.A. la adresa de e-mail contact@cramahistria.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor în contul S.C. Viticola S.A. Plata în avans se considera ai plata cu ajutorul cartii de credit online. În acest caz S.C. Viticola S.A. va solicita procesatorului de pltii electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizata.
 • Limitarea raspunderii pentru garantia produselor. Politica de returnare Data fiind natura perisabila a produselor pe care le comercializam, furnizorii nu ne acorda nici o garantie. Cu exceptia produselor din sectiunea accesorii cumparate prin intermediul acestui site, care beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Noi ne dorim si urmarim sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate pe site-ul nostru, totusi, în cazul în care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna în baza cadrului legislativ în vigoare. Legislatia româna în domeniu privind comertul electronic si regimul contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000) prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Astfel, puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 10 zile, fara penalitti si fara a vi se pune vreo întrebare legata de motivul pentru care ati luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie în aceeasi stare în care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au însotit). În maxim 30 de zile de la data returnarii va vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii. Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe siteul nostru ajung la dumneavoastra în cele mai bune conditii. Totodata sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresa a clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului. Daca v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. În cazul în care produsul respectiv nu mai exista în stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate catre noi. Daca ati comandat gresit modelul puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atât produsul cât si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, în nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra în acest caz. Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la contact@cramahistria.ro. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, în acest caz, vor fi suportate de dumneavoastra.
 • Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser Site-ul nostru este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. Viticola S.A. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Viticola S.A. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului. S.C. Viticola S.A. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauza.
 • Litigii si dispozitii finale Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe siteul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de catre utilizator. Puteti sa ne contactati pentru orice problema legata de siteul nostru la contact@cramahistria.ro, sau la numarul de telefon 0241769754. În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor românesti de judecata, partile alegând competenta instantelor de pe raza municipiului Iasi. Clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri odata ce îsi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
 • Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani Legislatia în vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, în momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am vârsta de cel putin 18 ani împliniti si ca prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Politica de confidentialitate si protectia datelor personale protecția datelor personale „S.C. Viticola S.A. -Crama Histria” este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Viticola S.A. -Crama Histria are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.cramahistria.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Viticola S.A. -Crama Histria, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal , si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. Viticola S.A. -Crama Histria, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. Viticola S.A. -Crama Histria, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. Viticola S.A. -Crama Histria atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. Viticola S.A., Str. Garii, nr. 1, Cogealac, Judet Constanta, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interviti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, S.C. Viticola S.A. -Crama Histria.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.S.C. Viticola S.A. -Crama Histria.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul S.C. Viticola S.A. -Crama Histria.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.De asemenea, S.C. Viticola S.A. -Crama Histria poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
HISTRIA

Denumirile de Crama Histria, Mirachi, Ammos cat si sigla (logo) Cramei Histria sunt proprietatea S.C. Viticola S.A. fiind marci inregistrate la nivel national. Orice folosire a acestora fara acordul in scris al S.C. Viticola S.A. este strict interzisa si se pedepseste conform legii.