Vinul are aspect rosu rubiniu, cu accente violacee. Se remarca prin mirosul complex de coacaze si cirese negre imbogatite de valente lemnoase. Gustul este puternic, de cirese negre si mure, cu taninuri ridicate. Vinul poate fi consumat acum dar are si un potential de invechire de inca 5-6 ani la sticla, pentru a-si imbogati si rafina buchetul.
Temperatura Recomandata
16° – 18°C
Preparate recomandate
Carne de porc la gratar, berbecut la tava, carne rosie pe plita, telemea sarata, paine neagra, cascaval afumat.
Struguri
Sortiment Struguri
Feteasca Neagra – 73%
Cabernet Sauvignon – 27%
Infiintare plantatie
2014 Paul Fulea, 2006 Neculai Fulea
Localizare plantatie
44°31′ N ; 28°34′ E
Vinificatie
Maceratie peliculara
30 zile
Drojdii Selectionate
NU
Temperatura fermentare
23°C
Maturare in barrique stejar
150 zile – Feteasca Neagra
Analize Vin
Aciditate Totala (acid tartric)
5.1 g/L
Dioxid de Sulf Total*
89 mg/L
Extract Sec Total
32.1 g/L
Zaharuri Totale
2.1 g/L
Concentratie alcoolica
15.38%
* Doza maxima admisa pentru vinuri rosii este de 150 mg/L
Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.
Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.
Utilizăm WooCommerce ca sistem de vanzare. Pentru procesarea cartului și comenzii vor fi stocate 2 cookie-uri. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.