Mirachi Sauvignon Blanc 2015

29.00 lei

Vinul Mirachi Sauvignon Blanc este obtinut din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Sauvignon Blanc au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Mirachi Sauvignon Blanc se remarca printr-un miros intens de flori de vita de vie si de soc.

Sortiment struguri: Sauvignon Blanc

Mancaruri recomandate: Peste proaspat sau fructe de mare. Recomandarea noastra este a fi servit alaturi de o placinta aromana cu stevie si branza.

Temperatura de servire: 8-10 grade

Alcool: 12.5%

Stoc epuizat

Descriere

Vin Sauvignon Blanc

Vinul Mirachi Sauvignon Blanc este obtinut din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Sauvignon Blanc au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Mirachi Sauvignon Blanc se remarca printr-un miros intens de flori de vita de vie si de soc. De la prima incercare te invaluie gustul puternic de citrice si de fructe verzi completat de o savoare delicata de piersica. Acest vin deosebit il recomandam a fi servit la o temperatura de 8°-10°C, alaturi de un peste proaspat, fructe de mare sau placinte dobrogene cu verdeturi.

Informații suplimentare

Greutate1.3 kg
tipul-vinului

culoarea-vinului

soiul-strugurelui

mod-de-imbuteliere

anul-productiei