Mirachi Cabernet Sauvignon 2015

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

29.00 lei

Fiecare picatura de vin Mirachi Cabernet Sauvignon provine numai din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Vinul Mirachi Cabernet Sauvignon impresioneaza printr-o culoare de rosu intens cu nuante violacee. Odata incercat te invaluie aromele de fructe de padure, mure si afine completate de gustul fructelor coapte si de prospetimea taninilor supli bine integrati cu notele suave de vanilie extrase din lemn de stejar.

Sortiment struguri: Cabernet Sauvignon

Mancaruri recomandate: carne de vita, vanat sau pastrama de  berbecut, branzeturi dobrogene.

Temperatura de servire: 15-16 grade

Alcool: 12%

Stoc epuizat

Descriere

Vin Cabernet Sauvignon Rosu

Fiecare picatura de vin Mirachi Cabernet Sauvignon provine numai din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Vinul Mirachi Cabernet Sauvignon impresioneaza printr-o culoare de rosu intens cu nuante violacee. Odata incercat te invaluie aromele de fructe de padure, mure si afine completate de gustul fructelor coapte si de prospetimea taninilor supli bine integrati cu notele suave de vanilie extrase din lemn de stejar. Acest vin deosebit il recomandam a fi servit la o temperatura de 15°-16°C, alaturi de carne de vita, vanat sau pastrama de berbecut si branzeturi dobrogene.

Informații suplimentare

mod-de-imbuteliere

culoarea-vinului

soiul-strugurelui

anul-productiei

tipul-vinului

1 recenzie pentru Mirachi Cabernet Sauvignon 2015

    Show reviews in all languages (1)

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Cristina Anghel

    Un vin extraordinar! Aromat, plin de savoare, perfect lângă brânzeturi maturate si carne rosie. Chiar si lângă ciocolata.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *