Plin de aromă și captivant, cu note de plante, fructe (pepene galben) si flori încărcate de nectar, imbogatit de o tenta de mosc. Este un vin sec cu gust intens, prezentând un atac puternic dar o aciditate blândă, texturat, cu o concentrație stabilă de fenoli, în același timp învăluit în textura generoasă a drojdiilor sălbatice. Are un conținut de alcool vibrant, dar necopleșitor. Cu o explozie de condimente, de la piper la lemn dulce, acest vin are o personalitate marcantă.
Temperatura Recomandata
7° – 10°C
Preparate recomandate
Pentru acest vin este necesara o experienta culinara curajoasa. Personal l-as asocia cu ton rosu, cu vita sau chiar cu desert pe baza de nuci si ciocolata neagra. Paul Fulea
Struguri
Sortiment Struguri
Sauvignon Blanc
Infiintare plantatie
2006, Neculai Fulea
Localizare plantatie
44°31′ N ; 28°34′ E
Vinificatie
Maceratie peliculara
18 zile
Drojdii Selectionate
NU
Temperatura fermentare
15°C
Maturare in barrique stejar
NU
Analize Vin
Aciditate Totala (acid tartric)
4.70 g/L
Dioxid de Sulf Total*
107 mg/L
Extract Sec Total
22.30 g/L
Zaharuri Totale
1.70 g/L
Concentratie alcoolica
14.64%
* Doza maxima admisa pentru vinuri albe este de 210 mg/L
Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.
Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.
Utilizăm WooCommerce ca sistem de vanzare. Pentru procesarea cartului și comenzii vor fi stocate 2 cookie-uri. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.