DIRECT DIN CRAMA —

Deoarece vrem sa te bucuri de calitatea vinurilor noastre am luat toate masurile ca ele sa fie depozitate in conditii optime de temperatura si umiditate si sa ajunga la tine nealterate si in cel mai scurt timp. Gasesti mai jos toate informatiile despre cum comanzi, conditiile de livrare si alte informatii utile.

SCRISOARE CĂTRE CLIENT

Stim ca timpul tau este important, de aceea ne adaptam stilului tau de viata. Suntem o crama ce vinde vinuri online, vinuri romanesti presarate cu aromele dobrogene. Stim ca uneori esti pe fuga, si de aceea, poti intra oricand in magazinul online de vinuri al Cramei Histria si alege conform dorintelor tale. Oferta noastra este variata, poti alege vinuri rose – si vei fi incantat de culoarea si aroma lor deosebita, vinuri rosii sau vinuri albe, fiecare insotite de recomandari culinare.

Avem pentru tine pregatite vinuri selectate, vinuri de calitate, frumos aranjate si ambalate in oferte si promotii. Iar daca vrei sa surprinzi pe cineva drag, alege un vin bun, iar noi il livram acolo unde doresti tu, fiecare sticla din vinurile de vanzare fiind ambalata individual. Cele mai bune vinuri din magazinul online al Cramei Histria asteapta sa le selectezi in functie de soiuri de vin, in functie de culoare, astfel incat cautarea sa dureze putin.

Fiind o crama de top avem program non stop, de aceea nu trebuie sa iti faci probleme ca nu vei avea timp pentru shopping. Sticle de vin avem pentru tine; incepe cu un vin alb si continua cu ceea ce vrei tu.

Magazinul online al Cramei Histria este deschis pentru tine oricand!

CUM CUMPERI
TERMENI ȘI CONDITII

Compania care administreaza acest site este S.C. Viticola S.A., înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/2877/1991 si având Codul Unic de Înregistrare: RO2428926.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor expuse aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Dreptul de autor
Întregul continut al site-ului – imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Viticola S.A. si a furnizorilor sai ai este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. Viticola S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru orice probleme sau sesizari legate de drepturi de proprietate intelectuala ne puteti contacta la adresa noastra de e-mail: contact@cramahistria.ro

Accesul la informatiile de pe site
S.C. Viticola S.A. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Viticola S.A. fara acordul prealabil scris al acesteia.
Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, în ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, Furnizorul îsi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara vreo notificare prealabila de catre producatori.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producator si, de asemenea, în limita stocului disponibil. S.C. Viticola S.A. nu ofera nicio garantie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. Viticola S.A. nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. Viticola S.A. si furnizorii sai îsi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit în colaborare strânsa cu reprezentantii marcilor respective în România. Din acest motiv, S.C. Viticola S.A. nu îsi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
S.C. Viticola S.A. nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defecte si prejudiciul moral adus clientului revin în sarcina producatorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Viticola S.A. oricarui client în cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de S.C Viticola S.A. de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de vointa si a contractului de vânzare cumparare se face în momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce însoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vânzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu S.C. Viticola S.A., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica încheierea contractului la distanta.

Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%), însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Limita minima de pret pentru o comanda este de 29 de RON la care se pot adauga costurile de transport.

Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde în România. S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. În cazul comenzilor livrate în provincie, pe lânga tariful perceput S.C. Viticola S.A. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostinta clientului în momentul confirmarii comenzii.
S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Viticola S.A. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii românesti. Clientul va fi contactat de catre firma de curierart, cu care S.C. Viticola S.A. va avea contract la momentul livrarii comenzii. S.C. Viticola S.A. va transmite firmei de curierat intervalul in care clientul doreste livrarea comenzii, daca acesta a fost notat in comanda efectuata de client. S.C. Viticola S.A. nu isi asuma raspunderea de respectarea termenului solicitat de client, acesta depinzand in totalitate de firma de curierar si itinerariul de livrare al acesteia.

Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. S.C. Viticola S.A. îsi rezerva dreptul ca în anumite cazuri sa solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Viticola S.A. la adresa de e-mail contact@cramahistria.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor în contul S.C. Viticola S.A. Plata în avans se considera ai plata cu ajutorul cartii de credit online. În acest caz S.C. Viticola S.A. va solicita procesatorului de pltii electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor. Politica de returnare
Data fiind natura perisabila a produselor pe care le comercializam, furnizorii nu ne acorda nici o garantie. Cu exceptia produselor din sectiunea accesorii cumparate prin intermediul acestui site, care beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Noi ne dorim si urmarim sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate pe site-ul nostru, totusi, în cazul în care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna în baza cadrului legislativ în vigoare.
Legislatia româna în domeniu privind comertul electronic si regimul contractelor la distanta (Ordonanta nr. 130/31.08.2000, completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000) prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.
Astfel, puteti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 10 zile, fara penalitti si fara a vi se pune vreo întrebare legata de motivul pentru care ati luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura conditie este ca produsul sa fie în aceeasi stare în care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au însotit). În maxim 30 de zile de la data returnarii va vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii.
Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe siteul nostru ajung la dumneavoastra în cele mai bune conditii.
Totodata sunt stipulate urmatoarele: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresa a clientului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului.
Daca v-a fost trimis un alt produs decât cel comandat, îl puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. În cazul în care produsul respectiv nu mai exista în stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate catre noi.
Daca ati comandat gresit modelul puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atât produsul cât si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, în nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra în acest caz.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la contact@cramahistria.ro. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, în acest caz, vor fi suportate de dumneavoastra.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul nostru este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. Viticola S.A. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Viticola S.A. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.
S.C. Viticola S.A. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul nostru. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe siteul nostru sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii în scris a problemelor, de catre utilizator. Puteti sa ne contactati pentru orice problema legata de siteul nostru la contact@cramahistria.ro, sau la numarul de telefon 0241769754.
În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor românesti de judecata, partile alegând competenta instantelor de pe raza municipiului Iasi. Clientul îsi asuma în totalitate aceste riscuri odata ce îsi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Utilizarea site-ului de catre persoanele sub 18 ani
Legislatia în vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, în momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “Declar pe propria raspundere ca am vârsta de cel putin 18 ani împliniti si ca prin plasarea comenzii nu încalc prevederile legale în vigoare”.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica noastră de confidențialitate respectă drepturile tale de a exercita control asupra informațiilor tale personale.

 1. Nu vom aduna informații personale identificabile, ca de exemplu numele tău, adresa ta de email sau poștală sau numărul de telefon (“Informații personale”) fără cunoașterea sau permisiunea ta.
 2. Nu vom divulga informațiile tale personale terților decât daca ne-ai autorizat explicit în acest sens.
 3. Îți permitem să vizualizezi, să corectezi sau să înlături informațiile tale personale și alte informații asociate cu înregistrarea ta ca utilizator al site-ului nostru.
 4. Vom lua măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea informațiilor personale pe care le colectăm.

 

Datele cu caracter personal vor fi folosite in următoarele scopuri:

 1. Informarea ta privind situația contului de pe cramahistria.ro, evoluția și starea comenzilor
 2. Pentru a comunica cu tine în privința serviciilor furnizate cum ar fi: evaluarea produselor și serviciilor, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piața, de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de comanda declari ca accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse in baza de date a VITICOLA SA, înregistrată in registrul de evidenta a prelucrării datelor cu caracter personal , și iți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de către VITICOLA SA, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea si/sau derularea de către VITICOLA SA, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piața, de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și a comportamentului consumatorului.

 

De asemenea, iți dai acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către VITICOLA SA atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din tara sau străinătate. Prin citirea acestei Politici de Confidențialitate și a Termenilor și Condițiilor ai luat la cunoștința faptul ca iți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției in caz de încălcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Astfel, VITICOLA SA poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter-e, și poate trimite felicitări, cupoane cadou oferte personalizate sau alte mesaje speciale. VITICOLA SA nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cramahistria.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date. Informațiile pe care ni le furnizezi vor fi utilizate in scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

 

De asemenea, VITICOLA SA poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate in siguranța și ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislației in vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a produselor și serviciilor noastre, asigurători. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, in baza și in limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Ne angajăm să îți oferim controlul asupra informațiilor tale personale. La cererea ta explicită, vom șterge toate informațiile tale personale stocate în contul tău. Ne rezervam dreptul de a nu șterge informații sau evidențe personale, dacă suntem obligați de lege să păstrăm acele informații sau acele evidențe.

 

Dacă vrei să afli despre protecția datelor cu caracter personal sau să iți exerciți dreptul de accesare, de corectare a erorilor, să te opui prelucrării datelor sau să soliciți ștergerea lor, te rugăm să ne contactezi la adresa de email dpo@cramahistria.ro sau prin poșta tradițională la adresa de mai jos:

 

VITICOLA SA S.R.L

 

Cogealac, strada Garii nr.1, judet ConstantaRO

 

RO2428927

 

J13/2877/1992

 

www.cramahistria.ro

 

+40746 472 244

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica, în orice moment, prezenta politică de confidențialitate, pentru a respecta cerințele tehnice și legale in vigoare.

HISTRIA

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Pentru a utiliza acest site web, folosim următoarele cookie-uri tehnice necesare
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Utilizăm WooCommerce ca sistem de vanzare. Pentru procesarea cartului și comenzii vor fi stocate 2 cookie-uri. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services