Caracteristicile unei crame wild yeast
- Complexitate și arome unice
- Terroir autentic
- Metodă tradițională
Nu rata discountul special la vinul de luna asta!
Vinuri fermentate spontan & certificate vegan
Wild
Fermentație spontană sau sălbatică, unde drojdiile naturale, prezente în mediul înconjurător sau pe struguri, sunt responsabile pentru fermentare mustului de struguri în vin
Vegan
În procesul de vinificație al vinului, nu se folosesc produse de origine animală
De Histria
Pământ răscolit de ghearele șacalilor în goana după lună, petale de bujori smulși de vântul dinspre mare și zmee din pene albe plutind în derivă deasupra valurilor brăzdate de delfini.
Aici e Histria, în sud-estul sălbatic al Europei.
Cum Alegi un Vin
STRUGURI
Soiul de struguri este foarte important atunci când alegeți un vin și este cel care determină în cea mai mare măsură așteptările de culoare, gust și aromă. La Crama Histria facem vinuri albe, rosé și roșii din struguri de viță nobilă, atent selecționați.
TEMPERATURĂ
Fiecare vin se comportă diferit în funcție de temperatura la care este servit. Deși nu este o rețetă universală și uneori depinde de preferințele personale, degustătorii recomandă temperatura optimă de servire pentru fiecare vin de la Crama Histria.
ALCOOL
Concentrația alcoolică influențează mult percepția vinului. Gustul alcoolului este ușor înțepător și îți încălzește palatul. În funcție de cantitatea de alcool, gustul vinului va prelua aceste caracteristici senzoriale, creând experiențe diferite.
ASOCIERI
O asociere potrivită îmbunătățește întotdeauna experiența de degustare a vinului. În descrierea fiecărui vin din magazin găsești și recomandarea noastră de asociere cu un fel de mâncare care scoate în evidență calitățile vinului.