Mirachi Sauvignon Blanc 2016

29.00 lei

Aceste vin semiaromat este obținut din struguri nobili de Sauvignon Blanc, culeși pe îndelete și cu mare grijă de mâini dibace chiar în plantația proprie de pe colinele însorite ale Dobrogei, din apropierea vechii cetăți grecești Histria de la malul Mării Negre. Aromele proaspete de fructe tropicale se însoțesc surprinzător și suav cu cele ale florilor de viță de vie, într-o îmbrățișare lungă și plăcută cu accente citrice, minerale.

Sortiment struguri: Sauvignon Blanc

Mancaruri recomandate:

pește și fructe de mare, preparate mediteraneene sau preparate asiatice cu iuțeală moderată

Temperatura de servire: 7°-9°C

Alcool: 12.5%

Stoc epuizat

Descriere

Mirachi Sauvignon Blanc 2016 este un vin semiaromat de culoare galben pal cu reflexe verzui, care a fost obținut din struguri nobili, culeși manual și sortați cu atenție chiar în plantația proprie a Cramei Histria, de pe colinele însorite ale Dobrogei, din apropierea vechii cetăți grecești Histria de la malul Mării Negre.

După o macerare peliculară de scurtă durată, la temperatură scazută și o presare lejeră, urmată de fermentația la temperatură controlată, vinul a fost ținut pe  drojdie fină timp de  6 luni, pentru un plus de complexitate.

Rezultatul este un vin alb sec, cu o tărie alcoolică de 12.5%, cu aspect limpede și sprințar.

Aromele proaspete de fructe tropicale se însoțesc surprinzător și suav cu cele ale florilor de viță de vie, într-o îmbrățișare lungă și plăcută cu accente citrice, minerale.

Recomandăm a fi servit cu pește și fructe de mare, preparate mediteraneene sau preparate asiatice cu iuțeală moderată, la o temperatură de 7°-9°C.

Informații suplimentare

tipul-vinului

culoarea-vinului

anul-productiei

mod-de-imbuteliere

soiul-strugurelui

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Mirachi Sauvignon Blanc 2016”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *