Mirachi Merlot 2015

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

31.00 lei

Fiecare picatura de vin Mirachi Merlot provine numai din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Merlot au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Vinul Mirachi Merlot se remarca printr-un miros complex de coacaze, mure si cirese negre, imbogatit cu valente lemnoase, distincte, de cedru si stejar. De la prima incercare te invaluie gustul puternic de vin tanar, cu taninuri relativ noi.

Sortiment struguri: Merlot

Mancaruri recomandate: Preparate de carne rosie, branza invechita de oaie. Recomandarea noastra speciala este un miel copt in coca in reteta dobrogeana.

Temperatura de servire: 16-18 grade

Alcool: 13.5%

Descriere

Vin Merlot

Fiecare picatura de vin Mirachi Merlot provine numai din struguri cultivati pe plantatia noastra, de pe colinele insorite ale Dobrogei, in apropierea cetatii Histria. Copti sub razele soarelui dobrogean si mangaiati de briza Marii Negre, strugurii de Merlot au fost culesi si sortati manual in plantatia noastra. Vinul Mirachi Merlot se remarca printr-un miros complex de coacaze, mure si cirese negre, imbogatit cu valente lemnoase, distincte, de cedru si stejar. De la prima incercare te invaluie gustul puternic de vin tanar, cu taninuri relativ noi. Este un vin care poate fi consumat acum, dar care are un potential de invechire de 4-5 ani la sticla, pentru a-si imbogati si rafina buchetul. Acest vin deosebit il recomandam a fi sevit la temperaturi de 16°-18°C, alaturi de preparate pe baza de carne rosie. Recomandarea noastra speciala este un miel copt in coca in reteta dobrogeana, alaturi de o branza invechita de oaie.

Informații suplimentare

tipul-vinului

culoarea-vinului

soiul-strugurelui

mod-de-imbuteliere

anul-productiei

1 recenzie pentru Mirachi Merlot 2015

    Show reviews in all languages (1)

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    alexandru.mirza

    Un gust foarte intens, aroma placuta.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *