Ammos Rouge remarca prin arome elegante, de fructe negre, visine pastrate in zahar, completate de valente de vanilie si stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante.
Temperatura Recomandata
16° – 18°C
Preparate recomandate
Preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor.
Struguri
Sortiment Struguri
Feteasca Neagra & Cabernet Sauvignon
Infiintare plantatie
2014, Paul Fulea ; 2006, Neculai Fulea
Localizare plantatie
44°31′ N ; 28°34′ E
Vinificatie
Maceratie peliculara
28 zile
Drojdii Selectionate
DA
Temperatura fermentare
23°C
Maturare in barrique stejar
420 zile
Analize Vin
Aciditate Totala (acid tartric)
5.89 g/L
Dioxid de Sulf Total*
84 mg/L
Extract Sec Total
32.2 g/L
Zaharuri Totale
0.8 g/L
Concentratie alcoolica
13.92%
* Doza maxima admisa pentru vinuri rosii este de 150 mg/L
Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.
Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.
Utilizăm WooCommerce ca sistem de vanzare. Pentru procesarea cartului și comenzii vor fi stocate 2 cookie-uri. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.
woocommerce_cart_hash
woocommerce_items_in_cart
These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.