Ammos Rosu

110 lei

Ammos Rouge remarca prin arome elegante, de fructe negre, visine pastrate in zahar, completate de valente de vanilie si stejar. Gustul este intens si complex, de fructe rosii si negre si puternic condimentat si imbogatit cu un intreg spectru de arome lemnoase si nuante.

Temperatura Recomandata 16° – 18°C
Preparate recomandate Preparate din carne rosie, vanat, platouri de mezeluri uscate, branzeturi intens aromate, berbecut, rata la cuptor.
Struguri Sortiment Struguri Feteasca Neagra & Cabernet Sauvignon
Infiintare plantatie 2014, Paul Fulea ; 2006, Neculai Fulea
Localizare plantatie 44°31′ N ; 28°34′ E
Vinificatie Maceratie peliculara 28 zile
Drojdii Selectionate DA
Temperatura fermentare 23°C
Maturare in barrique stejar 420 zile
Analize Vin Aciditate Totala (acid tartric) 5.89 g/L
Dioxid de Sulf Total* 84 mg/L
Extract Sec Total 32.2 g/L
Zaharuri Totale 0.8 g/L
Concentratie alcoolica 13.92%

* Doza maxima admisa pentru vinuri rosii este de 150 mg/L

Utilizăm cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin faptul că sunteți de acord să acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră de cookie-uri.

Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați un site Web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile Cookie personale aici.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Pentru a utiliza acest site web, folosim următoarele cookie-uri tehnice necesare
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Utilizăm WooCommerce ca sistem de vanzare. Pentru procesarea cartului și comenzii vor fi stocate 2 cookie-uri. Aceste module cookie sunt strict necesare și nu pot fi dezactivate.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services