Ammos Blanc 2017

46.90 lei

Primul brand premium al Cramei Histria, Ammos Alb 2017 este un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc si Riesling. De la primul strop de Ammos Alb, vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice.

 Sortiment struguri: Sauvignon Blanc, Riesling

Mancaruri recomandate: preparate din peste marin, carne de curcan sau pui. De asemenea, poate fi servit alaturi de preparate mediteraneene, branzeturi sau salate.

Temperatura de servire: 8°-10°C

Alcool: 12%

 

Descriere

Ammos Alb 2017 a fost obtinut din soiuri semiaromate Sauvignon Blanc si Riesling care au fost presate dupa o scurta maceratie peliculara la temperatura scazuta si fermentate la 15-16 grade Celsius. Vinul a fost apoi tinut pe drojdie fina timp de 5 luni, pentru a obtine o complexitate aparte.

Ammos Alb e un vin sec, cu tarie alcoolica de 12 grade, aspect limpede lucios, de culoare galben verzui. Aroma lui particulara aminteste de florile de camp, iar gustul amplu, echilibrat, are o savoare apropiata de cea a fructelor exotice.

Conditiile pedoclimate din zona si climatul marin au influentat nobletea soiurilor din care a fost creat Ammos Alb. Il puteti servi la 8-10 grade Celsius, alaturi de peste marin sau de apa dulce, fructe de mare, carne de pui, curcan, branzeturi sau preparate mediteranene, gustari din sunca, ficat de gasca, diverse antreuri, salate.

Informații suplimentare

anul-productiei

culoarea-vinului

mod-de-imbuteliere

soiul-strugurelui

,

tipul-vinului

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Ammos Blanc 2017”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…