Un vin special vinificat din soiuri semiaromate de Sauvignon Blanc, Chardonnay si Riesling. De la primul strop vei fi cucerit si te vei lasa abandonat sprintarei arome de flori de camp, completata amplu, dar echilibrat, de savoarea fructelor exotice.
Temperatura Recomandata | 7° – 10°C |
Preparate recomandate | Preparate mediteraneene, branzeturi sau salate, preparate din peste marin. |
Struguri | Sortiment Struguri | Sauvignon Blanc & Chardonnay & Riesling |
Infiintare plantatie | 2006, Neculai Fulea ; 2015, Paul Fulea | |
Localizare plantatie | 44°31′ N ; 28°34′ E |
Vinificatie | Maceratie peliculara | 48 ore |
Drojdii Selectionate | DA | |
Temperatura fermentare | 15°C | |
Maturare in barrique stejar | NU | |
Analize Vin | Aciditate Totala (acid tartric) | 5.97 g/L |
Dioxid de Sulf Total* | 104.1 mg/L | |
Extract Sec Total | 21.6 g/L | |
Zaharuri Totale | 2.2 g/L | |
Concentratie alcoolica | 12.57% |
* Doza maxima admisa pentru vinuri albe este de 210 mg/L